Inchirieri ⏰ Autocare

Inchiriere autocar

Excursie

 
autocar 3*
 
0

Agentia de Turism TERRA-NOVA deține in proprietate un autocar  NEOPLAN CITYLINER  – clasificat pentru transport International de persoane, in stare impecabila, generos dimensionat, gândit cu focus pe pasageri, capabil sa ofere acestora experiența unui transport la clasa I de confort a unei limuzine. Autocarul este deservit de un echipaj de conducători auto profesioniști, cu experiența exclusiva in transporturile turistice.

 

Autocarul este disponibil pentru închiriere atât in tara cat si in străinătate, tariful de transport este negociabil in funcție de durata deplasării si de numărul de kilometri parcurși.

Autocarul dispune de o capacitate de 49 de locuri turistice si respecta cele mai noi standarde de siguranța si  norme de poluare, fiind echipat cu motor EURO 5 EEV.

 

Interiorul elegant, luminos si confortabil invita pasagerul sa se bucure de o panorama dinamica aproape neîngrădita. Spatiile generoase, fotoliile rabatabile, capacitatea spectaculoasa de stocare a bagajelor, instalația audio-video performanta, dotările care țin de detaliul plăcerii de a calatori frumos (climatronic, 2 frigidere, cafetiera, toaleta) sunt tot atâtea motive de a ne alege.

 

Nu rata ofertele speciale !