Circuit India - Triunghiul de aur si Varanasi 10 zile  

Delhi, India


TIP PROGRAM

India: Triunghiul de aur si Varanasi
Avion, 10 zile / 8  nopti

 

Itinerariu: Bucuresti – New Delhi – Mandawa -  Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra – New Delhi – Varanasi – New Delhi – Bucuresti

 

Data de plecare: 21.02; 28.03; 08.04; 30.10; 28.11; 30.12.2018

ZIUA 1 : BUCURESTI- AMSTERDAM-NEW DELHI
Ora 08:25 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul  Europa Travel si imbarcare la ora 08:25 pentru zborul  Turkish Airlines cu destinatia New Delhi, vom avea zbor cu escala in Istanbul.
Se calatoreste in timpul noptii.  
 

ZIUA 2 : NEW DELHI
Sosire in New Delhi in cusul noptii, dupa efectuarea formalitatilor din aeroport ne vom intalnii cu repezentantul local si vom fi transferati la hotel. Cazare in New Delhi.
Dupa  amiaza  vom incepe turul panoramic al orasului New Delhi. Vom vizita orasul nou care a fost capitala Indiei britanice, un oras cu strazi largi, gradini ingrijite, case moderne si edificii guvernamentale. Vizitam Qutub Minar, cel mai inalt minaret de caramida din India ce a intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, India Gate, Parlamentul, Palatul Prezidential – Rashtrapati Bhawan. Cazare si cina in New Delhi.
 

ZIUA 3 : NEW DELHI MANDAWA
Mic dejun. Excursie optionala la  Mandawa, un orasel linistit unde domneste inca atmosfera Indiei de odinioara. Aceasta regiune este descrisa drept “galeria in aer liber a Rajasthanului” si regiunea cu cea mai mare concentratie de fresce din lume. Dupa-amiaza, tur pietonal impreuna cu insotitorul roman de grup pentru a descoperi bijuteriile arhitecturale ale oraselului.  Cina si cazare la hotel  in New Delhi. LA MULTI ANI 2018!!!
 

ZIUA 4: NEW DELHI-JAIPUR
Mic dejun. Plecare matinala catre orasul Jaipur(Orasul Roz) ce poarta numel intemeietorului sau, regele razboinic si astronomul Sawai Jai Singh II. Este primul oras planificat al Indiei, aflat in taramurile desertice ale Rajasthanului. Astazi, Jaipur este un centru de afaceri major pentru locuitorii Rajasthanului, cu toate dotarile unei mari metropole. Pictat in roz, orasul impresioneaza fiecare vizitator.
Dupa ce ajungem in Jaipur ne vom lasa bagajele la hotel si vom vizita: Palatul Orasului, un complex de palate si gradini, Hawa Mahal-Palatul Vanturilor, o fatada ce are  953 m de ferestre construite pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam cu Jantar Mantar, Observatorul Astronomic- cel mai mare si bine conservat dintre cele 5 observatoare construite de astronomul Maharaja Jai Singh in sec. al XVIII-lea. Transfer la hotel. Cazare si cina in Jaipur.
 

ZIUA 5: JAIPUR- FATEHPUR SIKRI -AGRA
Mic dejun. Dimineata vizitam Fortul Amber- situat la o distanta de 11 km de Jaipur. Amber a fost vechea capitala a statului Jaipur. Construirea fortului a inceput in 1592 de catre Raja Man Singh, comandant al armatei Rajput lui Akbar si este un exemplu superb de arhitectura Rajput. Se va vizita : Sheesh Mahal, Jai Mahal si alte palate din interiorul fortului.
Optional - plimbare cu elefantii la poalele dealului Aravallis la intrarea in Fort Amber.
Circuitul continua catre Agra cu scurt stop in Fatehpur Sikri, orasul construit in gresie rosie. Sosire in Agra si transfer la hotel. Cazare si cina in Agra.
 

ZIUA 6 : AGRA- NEW DELHI
Mic dejun.Dis de dimineata incepem cu turul oasului Agra si vizitam Taj Mahal - monument construit de imparatul Shah Jahan drept mausoleum pentru sotia sa, Mumtaz Mahal. Cladirea a fost construita intre 1630 si 1653. In 1983 Taj Mahal a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO si ramane si pana astazi printre cele mai vizitate si faimoase monumente din lume.
Continuam cu vizitarea Fortului Agra, construit intr-un stil arhitectonic eclectic, pe malul raului Yamuna, in anul 1565. Fortul, prima resedinta a imparatilor moguli este o adevarata metropola seculara care adaposteste palate, moschei, gradini si pavilioane.Transfer cu autocarul la New Delhi. Cazare si cina in Delhi.
 

ZIUA  7 : NEW DELHI -VARANASI (Mese incluse: Mic dejun si Cina)
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru zborul catre Varanasi. Sosire in Varanasi- capitala statului Kashi, stat ce va insa anexat, in sec al V-lea I.Hr. de Regatul Magadha. In timpul dinastiei Gupta (320-550), orasul se afirma ca un stralucit centru cultural si religios, devenind orasul sfant al hinduismului.Conform unei traditii, cei 2 afluenti ai Gangelui, Varuna si Assi, care-l incadreaza, ar fi luat nastere din trupul fiintei primordiale, desigur la inceputurile lumii. De aceea, Varanasi este socotit cel mai sfant loc de pe pamant. Prin valorile sacre cu care e investit de bogata mitologie indiana, Varanasi este chiar centrul universului, axis mundi, un loc in care spatiul si timpul sunt abolite sau se contopesc, facand posibila comuniunea omului cu divinitatea.
Vom face un tur de oras in urma caruia vom descoperii: Templul Kashi-Vishwanath, Bharat Mata Mandir, inaugurat de Mahatma Gandhi-templu dedicat Mamei Indiei.
Transfer la hotel. Cazare si cina in Varanasi.
 

ZIUA  8 : VARANASI
Mic dejun.Inainte de rasarit facem o plimbare cu barca pe Fluviul Gange. Clopotele templelor, murmurul rugaciunilor localnicilor, meditatia lor, locurile de incinerare ale caror ruguri ard neintrerupt vor face din aceasta plimbare o experienta unica, returul catre  hotel se va face pe stradutele labirintice ale orasului. Astazi vom face o vizita la celebrele ghaturi- Varanasi nu inseamna doar Gange ci un loc plin de incarcatura spirituala budista lucru ce il face sa fie locul in care daca mori sau esti incinerat ajungi sa nu te mai reincarnezi. Astfel o gramada de gramajoare de oameni inveliti in folie colorata: rosie sau aurie sau rosu si auriu (culorile sfinte) sunt pusi sa arda pe targile lor de bambus. Ghaturile ard zi si noapte, nu exista o regula, nu sunt inchise, e un proces non stop care m-a facut sa realizez ca pe langa faptul ca sunt foarte multi oameni, foarte multi oameni bogati, foarte multi oameni saraci, mor si foarte multi oameni in India. Cazare si cinain Varanasi.
 

ZIUA 9 : VARANASI- NEW DELHI
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru zborul catre New Delhi. Sosire si transfer la hotel. Dupa amiaza vom face un tur al orasului vechi:  Raj Ghat monument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid. Vom face o plimbare pietonala prin Chandni Chowk. Optional Show traditional Zangoora at Kingdom of Dreams. Cazare si cina in New Delhi.  
 

ZIUA 10: NEW DELHI-ISTANBUL-BUCURESTI 
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti cu un stop la Istanbul. Sosire in Bucuresti.
 

 

SERVICII

Tariful include:
Bilete de avion Bucuresti –Amsterdam-New Delhi-Amsterdam-Bucuresti- Compania Turkish Airlines;
Bilete de avion New Delhi-Varanasi-New Delhi;
4  nopti cazare in New Delhi la hotel de 4**** cu mic dejun si cina;
1 noapte de cazare in Jaipur la hotel de 4**** cu mic dejun si cina;
1 noapte de cazare in Agra la hotel de 4**** cu mic dejun si cina;
2  nopti cazare in Varanasi la hotel de 4**** cu mic dejun si cina;
Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar:
Tur panoramic si petonal de oras: New Delhi: partea noua cat si orasul vechi; Agra, Varanasi;
Excursii conform itinerariu;
Plimbare cu barca pe Fluviul Gange in Varanasi;
Ghizi locali la obiective in: New Delhi, Jaipur,Agra si Varanasi;
Asistenta turística in limba romana.

Tariful nu include:
Taxele de aeroport pentru zborul: Bucuresti –Amsterdam-New Delhi-Amsterdam-Bucuresti- 490 Euro/persoana;
Taxele de aeroport pentru zborul: New Delhi-Varanasi-New Delhi - 59 Euro/persoana;
Intrarile la obiectivele turistice-69 Euro/persoana;
Plimbarea cu elefantul – 18 Euro/persoana;
Cina festiva de revelion si supliment pachet – 99 Euro / persoana *se achita obligatoriu;
Excursiile optionale;
Asigurarea storno si asigurarea medicala;
Taxa de viza si procesare- 50 euro /persoana, se obtine de Europa Travel;
Alte servicii neincluse in program.


 

TARIFE

 

Loc in camera dubla

Supliment single

Loc

in camera tripla

Copil 2-12 ani

in camera cu parintii

1049 €

209 €

1049 €

799€

 

NOTE:

Grup minim: 25 persoane

Info Viza (acte necesare pentru obtinerea vizei):
1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari
Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB
Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:
dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)
dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)
Copie PDF pasaport, paginile cu datele de identificare  
Pasaportul valabil pentru cel putin inca 6 luni de la retur, cu minim 2 pagini consecutive libere
Copie dupa cartea de identitate
Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta
Formularul transmis de agentie completat sau se completeaza in agentie
Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei
Termen limita de obtinere a vizei: minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

ORAR DE ZBOR

*Orar de zbor informartiv- Compania Turkish Airlines
Bucuresti- Istanbul: 10:25 -12:55;
Amsterdam-New Delhi: 20:50 – 05:15;
New Delhi-Varanasi: 11:00-12:30;
Varanasi- New Delhi: 17:00-18:25;
New Delhi-Istanbul: 06:55- 11:25;
Istanbul- Bucuresti: 20:00 – 20:25.

Compania aerieana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit India - Triunghiul de aur si Varanasi 10 zile, New Delhi, India

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
verifica
5
6
7
8
9
10
11
verifica
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
verifica
17
18
19
20
21
22
23
verifica
24
25
26
27
28
29
30