office@terra-nova.ro +4(0) 234 517 867

Neptun

Neptun este o stațiune balneoclimaterică locuită doar vara, aparținând municipiului Mangalia, din județul Constanța, Dobrogea, România. Clasificarea ca "sat" este o greșeală deoarece Neptun nu este o localitate permanent locuită, ci doar un cartier (stațiune balneoclimaterică) al municipiului Mangalia.
 
Neptun este una dintre cele șase stațiuni de pe litoralul românesc situate în arealul Comorova din raza orașului Mangalia. Olimpul, a cărui construcție a fost terminată în 1972, reprezintă cartierul nordic al stațiunii Neptun.
 
Stațiunea Neptun se află in extremitatea sud-estică a Romaniei, într-o zonă cu o vegetație relativ bogată, pădurea Comorova, pe țărmul Mării Negre, la 7 km nord de orașul Mangalia și la 38 kilometri de Constanța.
 
Printre posibilitatile de agrement se numără un cinema în aer liber, Teatrul de Vară, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, două terenuri de minigolf, un parc de distracții, facilitățile pentru sporturi nautice și un sat de vacanță. Restaurantele oferă o bogată varietate de preparate culinare autohtone, specialități din pește și programe folclorice. Există posibilități diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.
 
Punctul forte al stațiunii îl reprezinta plaja, La Steaguri, considerată de unii turiști ca fiind cea mai bine amenajata plaja de pe litoral, avand nisip fin și intrare în mare lină cu fund nisipos.
 
Sursa: ro.wikipedia.org

Nu sunt definite obiective turistice in Neptun

Noutati:

Contact

Agentia de turism Terra-Nova
Bacau, Strada Pictor Theodor Aman 96 12
Telefon: +4(0) 234 582 769
email: office@terra-nova.ro


A.N.P.C.