office@terra-nova.ro +4(0) 234 517 867

Jupiter

Jupiter este o stațiune balneoclimaterică componentă a municipiului Mangalia din județul Constanța, Dobrogea, România, care nu este o localitate, deoarece nu are populație permanentă: este așadar un simplu cartier din localitatea Mangalia. Clasificarea ca "sat" este o greșeală deoarece stațiunea nu este o localitate permanent locuită, ci doar un cartier (stațiune balneoclimaterică) al municipiului Mangalia.
 
Stațiune de mici dimensiuni, în apropierea lacului Tismana și a pădurii Comorova, Jupiter are o plajă lungă de aproximativ 1 km care o prelungește pe cea din stațiunea Neptun. Este fragmentată de numeroase golfulețe și diguri transversale care dau un aspect dantelat acestei porțiuni de litoral. Jupiter a fost deschisă la începutul anilor 1970. Stațiunea dispune de o bază de cazare de mare capacitate, majoritatea hotelurilor fiind de trei stele, amplasate perpendicular pe linia țărmului.
 
Ca și variante de agrement pentru adulți, în Jupiter există posibilitatea plimbării cu scuterul de mare sau cursuri de scufundare, iar pentru copii există o zonă de agrement, amenajată pe lacurile ce leagă Jupiter de Neptun, unde aceștia se pot plimba cu hidrobiciclete în formă de lebădă. Noaptea, amatorii de distracții pot petrece într-unul dintre cele două cluburi din stațiune, Mondy și Paradiso.
 
Sursa: ro.wikipedia.org

Nu sunt definite obiective turistice in Jupiter

Noutati:

Contact

Agentia de turism Terra-Nova
Bacau, Strada Pictor Theodor Aman 96 12
Telefon: +4(0) 234 582 769
email: office@terra-nova.ro


A.N.P.C.