office@terra-nova.ro +4(0) 234 517 867

Hotel Teleconstructia

Asezat in inima statiunii, Complexul Turistic Vila Teleconstructia te asteapta pentru a-ti oferi o gama diversificata de servicii.
 
Cu o baza materiala de ultima generatie pe care o detine, complexul se adreseaza mai multor segmente de clientela, putand asigura prin diversitatea seviciilor pe care le pune la dispozitia turistilor, atat petrecerea unor vacante sau minivacante, cat si organizarea de intruniri de afaceri, simpozioane, traininguri sau alte activitati de acest gen care se adreseaza clientelei de afaceri.
 
Restaurantul va pune la dispozitie o bucatarie cu produse rafinate si variate. Meniurile din cadrul restaurantul sunt adaptate fiecarui client, preparatele culinare fiind “ca la mama acasa”.
 
Complexul dispune de cea mai mare piscina acoperita din statunea Slanic Moldova. Apa este mentinuta la temperatura de 30 grade C iar temperatura ambientala la 30 grade C.  Piscina este de dimensiuni semiolimpice, avand lungimea de 21 m si latimea de 9 m. Adancimea acesteia porneste de la 1.60 m si ajunge la 3.20 m. Accesul la piscina este gratuit.
 

 

Noutati:

Contact

Agentia de turism Terra-Nova
Bacau, Strada Pictor Theodor Aman 96 12
Telefon: +4(0) 234 582 769
email: office@terra-nova.ro


A.N.P.C.