office@terra-nova.ro +4(0) 234 517 867

Jupiter

Jupiter este o statiune balneoclimaterica componenta a municipiului Mangalia din judetul Constanta, Dobrogea, România, care nu este o localitate, deoarece nu are populatie permanenta: este asadar un simplu cartier din localitatea Mangalia. Clasificarea ca "sat" este o greseala deoarece statiunea nu este o localitate permanent locuita, ci doar un cartier (statiune balneoclimaterica) al municipiului Mangalia.
 
Statiune de mici dimensiuni, în apropierea lacului Tismana si a padurii Comorova, Jupiter are o plaja lunga de aproximativ 1 km care o prelungeste pe cea din statiunea Neptun. Este fragmentata de numeroase golfulete si diguri transversale care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral. Jupiter a fost deschisa la începutul anilor 1970. Statiunea dispune de o baza de cazare de mare capacitate, majoritatea hotelurilor fiind de trei stele, amplasate perpendicular pe linia tarmului.
 
Ca si variante de agrement pentru adulti, în Jupiter exista posibilitatea plimbarii cu scuterul de mare sau cursuri de scufundare, iar pentru copii exista o zona de agrement, amenajata pe lacurile ce leaga Jupiter de Neptun, unde acestia se pot plimba cu hidrobiciclete în forma de lebada. Noaptea, amatorii de distractii pot petrece într-unul dintre cele doua cluburi din statiune, Mondy si Paradiso.
 
Sursa: ro.wikipedia.org

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Securizare formular:
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:
Observatii:
Campurile marcate cu sunt obligatorii!

Harta Jupiter

Noutati:

Contact

Agentia de turism Terra-Nova
Bacau, Strada Pictor Theodor Aman 96 12
Telefon: +4(0) 234 582 769
email: office@terra-nova.ro


A.N.P.C.