office@terra-nova.ro +4(0) 234 517 867

Neptun

Neptun este o statiune balneoclimaterica locuita doar vara, apartinând municipiului Mangalia, din judetul Constanta, Dobrogea, România. Clasificarea ca "sat" este o greseala deoarece Neptun nu este o localitate permanent locuita, ci doar un cartier (statiune balneoclimaterica) al municipiului Mangalia.
 
Neptun este una dintre cele sase statiuni de pe litoralul românesc situate în arealul Comorova din raza orasului Mangalia. Olimpul, a carui constructie a fost terminata în 1972, reprezinta cartierul nordic al statiunii Neptun.
 
Statiunea Neptun se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, într-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarrmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.
 
Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema în aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.
 
Punctul forte al statiunii îl reprezinta plaja, La Steaguri, considerata de unii turisti ca fiind cea mai bine amenajata plaja de pe litoral, avand nisip fin si intrare în mare lina cu fund nisipos.
 
Sursa: ro.wikipedia.org

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Securizare formular:
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:
Observatii:
Campurile marcate cu sunt obligatorii!

Harta Neptun

Noutati:

Contact

Agentia de turism Terra-Nova
Bacau, Strada Pictor Theodor Aman 96 12
Telefon: +4(0) 234 582 769
email: office@terra-nova.ro


A.N.P.C.