office@terra-nova.ro +4(0) 234 517 867

Servicii de transport

Agentia de Turism TERRA-NOVA deține in proprietate un autocar  NEOPLAN CITYLINER 2010 – clasificat pentru transport International de persoane, in stare impecabila, generos dimensionat, gândit cu focus pe pasageri, capabil sa ofere acestora experiența unui transport la clasa I de confort a unei limuzine. Autocarul este deservit de un echipaj de conducători auto profesioniști, cu experiența exclusiva in transporturile turistice.

Autocarul este disponibil pentru închiriere atât in tara cat si in strainatate, tariful de transport este negociabil in functie de durata deplasarii si de numarul de kilometri parcursi.

Autocarul dispune de o capacitate de 49 de locuri turistice si respecta cele mai noi standarde de siguranta si norme de poluare, fiind echipat cu motor EURO 5 EEV.

Interiorul elegant, luminos si confortabil invita pasagerul sa se bucure de o panorama dinamica aproape neingradita. Spatiile generoase, fotoliile rabatabile, capacitatea spectaculoasa de stocare a bagajelor, instalația audio-video performanta, dotarile care tin de detaliul placerii de a calatori frumos (climatronic, 2 frigidere, cafetiera, toaleta) sunt tot atatea motive de a ne alege.


Noutati:

Contact

Agentia de turism Terra-Nova
Bacau, Strada Pictor Theodor Aman 96 12
Telefon: +4(0) 234 582 769
email: office@terra-nova.ro


A.N.P.C.